100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A4 Avant 40 TFSI Mild Hybrid 190 PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Wielnaven AUDI A4 Avant (8W5, 8WD, B9) 40 TFSI Mild Hybrid

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A4 Avant (8W5, 8WD, B9) 40 TFSI Mild Hybrid. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Herken een krom wielnaaf op uw AUDI A4 Avant (8W5, 8WD, B9)

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De wegligging is bij een versleten wielnaaf een stuk minder. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITILAMBORGHINIBMWDODGE.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.