100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A8 3.7 quattro 280 PK
Bouwjaar 10.2002 - 05.2006

Wielnaven AUDI A8 (4E2, 4E8) 3.7 quattro

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Bij montage moet u altijd op de buitenste ring persen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuwe veren. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Losse schalen zijn conisch van aard en komen in twee delen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Door de lagers draait het wiel geluidsloos rond. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOHYUNDAIKIAIVECOMASERATILOTUS.

Herken een krom wielnaaf op uw AUDI A8 (4E2, 4E8) 3.7 quattro

Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Elke AUDI A8 (4E2, 4E8) heeft een eigen VIN-nummer. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.