100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q5 2.0 Hybrid quattro 245 PK
Bouwjaar 09.2012 - 05.2016

Wielnaven AUDI Q5 (8RB) 2.0 Hybrid quattro

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Zoemend geluid bij uw wielnaven

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elke AUDI Q5 (8RB) 2.0 Hybrid quattro heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTCITROENSUZUKISKODA. De wegligging is bij een versleten wielnaaf een stuk minder. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Herken een krom wielnaaf op uw AUDI Q5 (8RB)

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.