Wielnaven BMW

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw BMW

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een kapotte lager heeft speling of maakt een vervelend geluid. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wielnaven kunnen simpelweg over de as geschoven worden. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Bekijk ook alle bmw wielnaven op RemOnderdelen.nl