Wielnaven CHEVROLET

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw CHEVROLET

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Veel voorkomend zijn de pers-lagers, met en zonder ABS-ring. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.

Bekijk ook alle chevrolet wielnaven op RemOnderdelen.nl