Wielnaven FIAT

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw FIAT

Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Uiteraard is goede werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter lager horen. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar wel een stuk makkelijker te vervangen. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus.

Bekijk ook alle fiat wielnaven op RemOnderdelen.nl