Wielnaven FORD

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw FORD

Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter lager horen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Pers-wiellagers moeten altijd geperst worden. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen, nu komt dat een stuk minder voor. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Bekijk ook alle ford wielnaven op RemOnderdelen.nl