100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD C-MAX II Van 2.0 TDCi 140 PK
Bouwjaar 02.2011 - 06.2019

Wielnaven FORD C-MAX II Van 2.0 TDCi

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FORD C-MAX II Van
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201512
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 136 mm
Aantal wielbouten: 5 -gat
Voertuigtype: AUT.PARK.SYSTEM (+)
Hoogte: 93 mm
Bijzonderheden: Met ingebouwd wiellager
Bijzonderheden: Met ingebouwde toerentalsensor
Gewicht: 4,47 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
78,99
197,47
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wielnaaf voorzijde

Herken een krom wielnaaf op uw FORD C-MAX II Van 2.0 TDCi

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Goede wiellagers geven goed rijgedrag van uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. De meeste moderne wiellagers zijn geseald.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.