100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY VI Bestelwagen 33S13, 35S13, 35C13 126 PK
Bouwjaar 03.2014 - 04.2016

Wielnaven IVECO DAILY VI Bestelwagen 33S13, 35S13, 35C13

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Herken een krom wielnaaf op uw IVECO DAILY VI Bestelwagen 33S13, 35S13, 35C13

Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERKIATOYOTALDV. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. De wegligging is bij een versleten wielnaaf een stuk minder.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Losse schalen zijn conisch van aard en komen in twee delen. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Daarom worden lagers ook bij de APK goed onderzocht. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Goede wiellagers geven goed rijgedrag van uw auto. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen, nu komt dat een stuk minder voor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Versleten wielnaven geven het voertuig een afwijkend gevoel naar links of naar rechts. Wij controleren altijd bij de IVECO DAILY VI Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.