Wielnaven JAGUAR

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Goede wiellagers geven goed rijgedrag van uw auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JAGUAR komen. Losse schalen zijn conisch van aard en komen in twee delen.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter lager horen. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Daarom worden lagers ook bij de APK goed onderzocht. De wegligging is bij een versleten wielnaaf een stuk minder. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in.

Bekijk ook alle jaguar wielnaven op RemOnderdelen.nl