Wielnaven JEEP

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke JEEP heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Wielnaaf voor uw auto bestellen

De magneetkant is vaak zwart of oranje van kleur. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers.

Bekijk ook alle jeep wielnaven op RemOnderdelen.nl