Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wielnaven LADA

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Wielnaven via kenteken

Vind passende wielnaven via je kenteken

Kies je LADA model

Voorwielnaaf zelf demonteren

Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Door de lagers draait het wiel geluidsloos rond. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een wiellager krijgt enorm grote krachten te verduren. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Herken een krom wielnaaf op uw LADA

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Pers-wiellagers moeten altijd geperst worden. De wegligging is bij een versleten wielnaaf een stuk minder. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Nu besteld, is maandag GRATIS verzonden!

Bij ons betaald u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen