Wielnaven LANCIA

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw LANCIA bestellen

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en deze zit ook op het wiel van het voertuig. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Bekijk ook alle lancia wielnaven op RemOnderdelen.nl