100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER FREELANDER 2 2.0 Si4 4x4 241 PK
Bouwjaar 10.2011 - 10.2014

Wielnaven LAND ROVER FREELANDER 2 (L359) 2.0 Si4 4x4

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

Elk wiel heeft een wiellager, ook wel eens in de naaf. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Herken een krom wielnaaf op uw LAND ROVER FREELANDER 2 (L359) 2.0 Si4 4x4

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Versleten wielnaven geven het voertuig een afwijkend gevoel naar links of naar rechts.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Elke LAND ROVER FREELANDER 2 (L359) heeft een eigen VIN-nummer. Een kapotte lager heeft speling of maakt een vervelend geluid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.