Wielnaven LEXUS

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid.

Wielnaaf voor uw LEXUS bestellen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Door de lagers draait het wiel geluidsloos rond. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Bekijk ook alle lexus wielnaven op RemOnderdelen.nl