100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS C 250 208 PK
Bouwjaar 04.2009 - 06.2015

Wielnaven LEXUS IS C (GSE2_) 250

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter lager horen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Herken een krom wielnaaf op uw LEXUS IS C (GSE2_) 250

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een wiellager mag je niet horen tijdens het rijden en in stilstand. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.