100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 2.7 AWD 340 PK
Bouwjaar 11.2015 - 12.2018

Wielnaven LINCOLN MKX 2.7 AWD

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN MKX 2.7 AWD komen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Pers-wiellagers moeten altijd geperst worden.

Herken een krom wielnaaf op uw LINCOLN MKX

Remmen verwijderen om de lagers te kunnen monteren. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar wel een stuk makkelijker te vervangen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.