Wielnaven LOTUS

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw LOTUS

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij montage moet u altijd op de buitenste ring persen. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Elk wiel heeft een wiellager, ook wel eens in de naaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Bekijk ook alle lotus wielnaven op RemOnderdelen.nl