100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 D 4WD 78 PK
Bouwjaar 06.1999 - 11.2006

Wielnaven MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D 4WD

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Herken een krom wielnaaf op uw MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D 4WD

Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Elke MAZDA B-SERIE (UN) heeft een eigen VIN-nummer. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSMASERATICHRYSLERDAIHATSUPONTIAC.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.