Wielnaven MERCEDES-BENZ

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. De centrale moer houdt de naaf of lagers vast. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bijna alle auto's van nu hebben ook ABS in het remsysteem, wat weer betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze sensoren worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wielnaven kunnen simpelweg over de as geschoven worden. Losse schalen zijn conisch van aard en komen in twee delen. Pers-wiellagers moeten altijd geperst worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Bekijk ook alle mercedes-benz wielnaven op RemOnderdelen.nl