100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117) CLA 200 CDI / d 4-matic 136 PK
Bouwjaar 07.2014 - 03.2019

Wielnaven MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117) CLA 200 CDI / d 4-matic

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Herken een krom wielnaaf op uw MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117) CLA 200 CDI / d 4-matic

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOTOYOTALOTUSMAZDA. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117) past. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar en Zimmermann Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Losse schalen zijn conisch van aard en komen in twee delen. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.