100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 300 245 PK
Bouwjaar 06.2017 - tot heden

Wielnaven MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 300

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Herken een krom wielnaaf op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 300

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) heeft een eigen VIN-nummer. Versleten wielnaven geven het voertuig een afwijkend gevoel naar links of naar rechts.

Voorwielnaaf zelf demonteren

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij montage moet u altijd op de buitenste ring persen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.