100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R171) 300 231 PK
Bouwjaar 04.2009 - 02.2011

Wielnaven MERCEDES-BENZ SLK (R171) 300

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Herken een krom wielnaaf op uw MERCEDES-BENZ SLK (R171) 300

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Wiellagers worden bij de APK getest. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Verwijderen van wiellagers is geen lastige klus.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SLK (R171) komen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wielnaven kunnen simpelweg over de as geschoven worden. Pers-wiellagers moeten altijd geperst worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.