Wielnaven MG MG ZT

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2003 tot heden
88
120
Sedan
01-2003 tot heden
118
160
Sedan
06-2001 tot heden
118
160
Sedan
02-2004 tot heden
130
177
Sedan
06-2001 tot heden
140
190
Sedan
11-2002 tot heden
96
131
Sedan
06-2002 tot heden
85
116
Sedan

Wielnaaf voor uw MG MG ZT bestellen

Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Een kapotte lager heeft speling of maakt een vervelend geluid. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Wij controleren altijd bij de MG dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Een wiellager mag je niet horen tijdens het rijden en in stilstand. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Hier is de naaf één geheel met de schijf. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant.

Bekijk ook alle mg mg zt wielnaven op RemOnderdelen.nl