Wielnaven MINI

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Slingering in uw wielnaaf

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Voorwielnaaf zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI past. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHESKODAKIAMERCEDES-BENZBUICK. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.