Wielnaven MITSUBISHI

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Pers-wiellagers moeten altijd geperst worden. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt.

Wielnaaf voor uw MITSUBISHI bestellen

Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter lager horen.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Bekijk ook alle mitsubishi wielnaven op RemOnderdelen.nl