Wielnaven NISSAN

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Elk wiel heeft een wiellager, ook wel eens in de naaf. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Verwijderen van wiellagers is geen lastige klus. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel.

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Wielnaven kunnen simpelweg over de as geschoven worden.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Hier is de naaf één geheel met de schijf.

Bekijk ook alle nissan wielnaven op RemOnderdelen.nl