100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen 2.0 120 PK
Bouwjaar 02.2003 - tot heden

Wielnaven NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83) 2.0

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Remmen verwijderen om de lagers te kunnen monteren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Herken een krom wielnaaf op uw NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83) 2.0

Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Elke NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83) heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. De wegligging is bij een versleten wielnaaf een stuk minder.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Een wiellager krijgt enorm grote krachten te verduren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wiellagers worden bij de APK getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.