Wielnaven OPEL

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf zelf monteren

Pers-wiellagers moeten altijd geperst worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Een kapotte lager heeft speling of maakt een vervelend geluid. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Losse schalen zijn conisch van aard en komen in twee delen.

Speling op de wielnaaf

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.