Wielnaven OPEL

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De wegligging is bij een versleten wielnaaf een stuk minder. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Hier is de naaf één geheel met de schijf. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus.

Bekijk ook alle opel wielnaven op RemOnderdelen.nl