WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wielnaven OPEL ASTRA G CLASSIC Sedan (T98)

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Wielnaven via kenteken

Vind passende wielnaven via je kenteken

Kies je OPEL ASTRA G CLASSIC Sedan uitvoering
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij controleren altijd bij de OPEL ASTRA G CLASSIC Sedan (T98) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen, nu komt dat een stuk minder voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACSMARTBEDFORDBUICK. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay en Creditcard Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen