Wielnaven PEUGEOT

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Bekijk ook alle peugeot wielnaven op RemOnderdelen.nl