Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wielnaven PLYMOUTH

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Wielnaven via kenteken

Vind passende wielnaven via je kenteken

Kies je PLYMOUTH model

Herken een krom wielnaaf op uw PLYMOUTH

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Goede wiellagers geven goed rijgedrag van uw auto. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Voorwielnaaf zelf demonteren

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Nu besteld, is morgenGRATIS verzonden!

Bij ons betaald u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen