Wielnaven RENAULT

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De magneetkant is vaak zwart of oranje van kleur. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Slingering in uw wielnaaf

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar wel een stuk makkelijker te vervangen. Wielnaven en wiellagers met ABS-sensoren. Remmen verwijderen om de lagers te kunnen monteren. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt.

Voorwielnaaf zelf monteren

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid.