WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT 18 Bestelwagen

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1979 tot heden
47
64
Bestelwagen

Slingering in uw wielnaaf

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De meeste wielen hebben tegenwoordig vier of vijf bouten. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Elke RENAULT 18 Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Je kunt bij ons betalen via iDeal Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Voorwielnaaf zelf monteren

Wiellagers worden bij de APK getest. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar wel een stuk makkelijker te vervangen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.