Wielnaven RENAULT 21 Sedan (L48_)

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf voor uw RENAULT 21 Sedan (L48_) bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIPLYMOUTHDODGE. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen.

Voorwielnaaf zelf monteren

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Een wiellager krijgt enorm grote krachten te verduren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Slingering in uw wielnaaf

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.