brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 21 Sedan (L48_) 1.7 87PK
Bouwjaar 06-1987 - heden

Wielnaven RENAULT 21 Sedan (L48_) 1.7

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Wielnaaf voor uw RENAULT 21 Sedan (L48_) 1.7 bestellen

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij controleren altijd bij de RENAULT 21 Sedan (L48_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Voorwielnaaf zelf monteren

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren.

Slingering in uw wielnaaf

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.