Wielnaven RENAULT KANGOO Express (FW0/1_)

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Voorwielnaaf zelf monteren

De meeste wielen hebben tegenwoordig vier of vijf bouten. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Uiteraard is goede werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Slingering in uw wielnaaf

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT KANGOO Express (FW0/1_). Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELSEATLOTUSISUZUROVER.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en deze zit ook op het wiel van het voertuig. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat.