Wielnaven RENAULT KANGOO Express

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-2008 tot heden
50
68
Bestelwagen

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elk wiel heeft een wiellager, ook wel eens in de naaf. Wiellagers worden bij de APK getest.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw RENAULT KANGOO Express

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

De wegligging is bij een versleten wielnaaf een stuk minder. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Bekijk ook alle renault kangoo express wielnaven op RemOnderdelen.nl