WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven ROVER 200 Hatchback (XW)

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1992 tot heden
152
207
Hatchback
09-1993 tot heden
55
75
Hatchback
01-1993 tot heden
100
136
Hatchback
09-1991 tot heden
103
140
Hatchback

Voorwielnaaf zelf monteren

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de ROVER 200 Hatchback (XW) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Slingering in uw wielnaaf

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wielnaaf voor uw ROVER bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, ABS, Bendix, Rofren, Bosch, Textar, Brembo, TRW, Lucas en Jurid Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.