Wielnaven SEAT

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Door de lagers draait het wiel geluidsloos rond.

Wielnaaf voor uw SEAT bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is.

Bekijk ook alle seat wielnaven op RemOnderdelen.nl