100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II 3.6 FSI 4x4 260 PK
Bouwjaar 11.2008 - 05.2015

Wielnaven SKODA SUPERB II (3T4) 3.6 FSI 4x4

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf achterzijde
Wielnaaf voorzijde

Herken een krom wielnaaf op uw SKODA SUPERB II (3T4) 3.6 FSI 4x4

Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de SKODA SUPERB II (3T4) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDSMARTMINIDODGE. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA komen.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Bijna alle auto's van nu hebben ook ABS in het remsysteem, wat weer betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze sensoren worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De meeste moderne wiellagers zijn geseald.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.