Wielnaven SMART

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wielnaaf voor uw SMART bestellen

Bijna alle auto's van nu hebben ook ABS in het remsysteem, wat weer betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze sensoren worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De centrale moer houdt de naaf of lagers vast. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bekijk ook alle smart wielnaven op RemOnderdelen.nl