Wielnaven SUBARU

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw SUBARU

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Uiteraard is goede werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De magneetkant is vaak zwart of oranje van kleur. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Bekijk ook alle subaru wielnaven op RemOnderdelen.nl