100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS VERSO 1.5 105 PK
Bouwjaar 03.2000 - 09.2005

Wielnaven TOYOTA YARIS VERSO (_P2_) 1.5

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw TOYOTA YARIS VERSO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 200459
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 135 mm
Aantal wielbouten: 4 -gat
Voertuigtype: Yaris Verso
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen zonder ABS
Hoogte: 81 mm
Gewicht: 3,25 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
50,89
127,23
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wielnaaf voorzijde

Herken een krom wielnaaf op uw TOYOTA YARIS VERSO (_P2_) 1.5

Daarom worden lagers ook bij de APK goed onderzocht. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA YARIS VERSO (_P2_) komen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Remmen verwijderen om de lagers te kunnen monteren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNAUDILANCIACHRYSLERLDV. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.