100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VECTRA Mk II 2.0 DTI 16V 101 PK
Bouwjaar 04.2002 - 10.2008

Wielnaven VAUXHALL VECTRA Mk II (C) (Z02) 2.0 DTI 16V

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VAUXHALL VECTRA Mk II
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201108
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 33 mm
Ø Buiten diameter: 137 mm
Aantal wielbouten: 5 -gat
Chassis: voor voertuigen met IDS chassis
Hoogte: 78 mm
Bijzonderheden: Met ingebouwd wiellager
Bijzonderheden: Met ingebouwde toerentalsensor
Gewicht: 3,86 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
63% Korting
88,56
239,35
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wielnaaf achterzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en deze zit ook op het wiel van het voertuig. Daarom worden lagers ook bij de APK goed onderzocht. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL VECTRA Mk II (C) (Z02) 2.0 DTI 16V past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL VECTRA Mk II (C) (Z02), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Herken een krom wielnaaf op uw VAUXHALL

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Uiteraard is goede werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.