Wielnaven VOLVO

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw VOLVO

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Goede wiellagers geven goed rijgedrag van uw auto.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Bekijk ook alle volvo wielnaven op RemOnderdelen.nl