100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 Kombi 2.3 160 PK
Bouwjaar 09.1990 - 09.1993

Wielnaven VOLVO 940 Kombi (945) 2.3

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

Losse schalen zijn conisch van aard en komen in twee delen. Hier is de naaf één geheel met de schijf. Wij controleren altijd bij de VOLVO 940 Kombi (945) 2.3 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Herken een krom wielnaaf op uw VOLVO 940 Kombi (945)

Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETLAMBORGHINIFERRARIIVECO. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.