100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II 2.0 T 180 PK
Bouwjaar 05.2012 - 12.2015

Wielnaven VOLVO S60 II (134) 2.0 T

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S60 II (134) 2.0 T past.

Voorwielnaaf zelf demonteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Herken een krom wielnaaf op uw VOLVO S60 II (134)

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Veel voorkomend zijn de pers-lagers, met en zonder ABS-ring. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.