100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V40 Hatchback T4 180 PK
Bouwjaar 07.2013 - 12.2015

Wielnaven VOLVO V40 Hatchback (525, 526) T4

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij controleren altijd bij de VOLVO V40 Hatchback (525, 526) T4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO V40 Hatchback (525, 526). U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Herken een krom wielnaaf op uw VOLVO

Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Remmen verwijderen om de lagers te kunnen monteren. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en deze zit ook op het wiel van het voertuig. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. De meeste wielen hebben tegenwoordig vier of vijf bouten. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.