100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC90 II T5 AWD 254 PK
Bouwjaar 06.2015 - 12.2018

Wielnaven VOLVO XC90 II (256) T5 AWD

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Herken een krom wielnaaf op uw VOLVO XC90 II (256) T5 AWD

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Door de lagers draait het wiel geluidsloos rond. Remmen verwijderen om de lagers te kunnen monteren. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wielnaven kunnen simpelweg over de as geschoven worden.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Goede wiellagers geven goed rijgedrag van uw auto. Elke VOLVO XC90 II (256) heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.