Wielnaven VW VOLKSWAGEN

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De centrale moer houdt de naaf of lagers vast. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.

Wielnaaf voor uw VW VOLKSWAGEN bestellen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Remmen verwijderen om de lagers te kunnen monteren.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bekijk ook alle vw volkswagen wielnaven op RemOnderdelen.nl